A playground 'made' on the purpose for MiNdSlAvEr to see things in all perspective, encouraging MiNdSlAvEr to step 4ward in expressing anything to people. A playground where nobody is allowed to play around with him. Everyone MUST be serious here...except him, of course...

MiNdSlAvEr'S PlAyGr0uNd

Tag... HAA?!

Wednesday, June 03, 2009 by MiNdSlAvEr

Assalamualaikum..



Tag... apekah?? tgh2 bosan kt utp ni, saja usha2 blog member. last2 terperasan post DaRkPeAcE pasai dia kena tagged dan salah sorang mangsa taggednya adalah... aku... demm....



Ok la DaRkPeAcE oii... ni reply aku...



1. Please upload pictures of your favourite foods (donuts,noodles,ice-creams,dishes & etc):






NASI AYAM!!! Memang feveret aku dari dulu lg. Wpun aku suka makan nasi lemak ja memanjang kat utp ni, nasi ayam is still ma fevret!! Paling minat nasi ayam hainan... haih~~

2. Why do you like to eat it so much?

kenapa saya suka nasi ayam, kenapa saya suka nasi ayam, kenapa saya suka nasi aym... ...sebab dia BEST!!~~ (sebutkan dgn nada ala2 iklan petronas utk efek yg paling berkesan)

3. Who tagged you with this tag? Describe briefly about him/her.

DaRkPeAcE a.k.a Apis.d.Stinger (sbb dia kna sngat obor2 - satu2nya member CaRbUrIdErZ yg penah kena sengat... kesian...)

4. Can you cook? (YES or NO)

Of Course laa.... apa pnya soklan... masak ayaQ, nasi, goreng2, ikan, sayoQ... kalo xleh, xjd member royal scout laa...

5. If you answered YES to question 4, give a name of one of your friends whom you wanted to cook for, state what do you want to cook for him/her and why do you want to cook for him/her. If you answered NO to question 4, give a name of one of your friends whom you wanted to treat to a lunch or a dinner, state what food do you want to treat him/her and why do you want to treat him/her.

A name... sapa haa...sat2... adik aku kot. tp, dia kata frens la plak!~~ Aii... ok la, aku nak masak kat mamoo, aku nk masak kt dia gulai ikan tongkoi, HAHAHA!!! ...sebab?! Err...dia suka sangat makan nasik kandaQ, nk tnjuk kat dia yg dalam dnia ni ada mcm2 jenis masakan lagi (Heh, baru ja pikiaQ alasan 2...)

6. Tag another 8 bloggers and state the reason why do you want to tag them:

Aku ada brapa kerat sgt member bloggers... tapi...

1. IbnuAbbas = Saja nk taw sahabat aku ni pandai masak ka x... Nk jd suami soleh kena la pandai jugak bab2 ni... hehe....

2. Mamat = Tambah lg tag kat dia, de apis dan aku

3. PiDoTz = Mod blog CaRbUrIdErZ yg amat pemalaih, blog pon lambat update, update lak copy paste, dwet rajin sep, byk bg alasan lak 2....

4. CaRbUrIdErZ = nk soh mod crita lg dalam blog... HAHAHA~~~

5. AiKiDo = wpon bkn blogger, nmpk mcm nk wat dah... harap2 leh la dia wat...

6. Fauzi a.k.a Ucu = Ang dok makan apa kt Australia oii... rendang daging kengaruu ka??

7. Farahin = Dak2 medic msti xdak selera makan kan... ya la, hari2 tgk menda 'mengerikan'..

8. Hishamuddin = Sifu aku ni masa bertolak p oberC, kurus ja...

Filed under , having  
There was an error in this gadget