A playground 'made' on the purpose for MiNdSlAvEr to see things in all perspective, encouraging MiNdSlAvEr to step 4ward in expressing anything to people. A playground where nobody is allowed to play around with him. Everyone MUST be serious here...except him, of course...

MiNdSlAvEr'S PlAyGr0uNd

Terpaksa kulepaskan jua...

Tuesday, July 21, 2009 by MiNdSlAvEr

Aku dah mula berkira2 nak lepaskan moto kesayangan ni.

Katalah apa yg ampa nk kata, 1 simple fact, aku nk kna lepaskan. Sebab? Banyak sebenaqnya:

1. Minyak; Punya la pelahap. Tapi 2 sblm oberhol la, skrg dah efisyen skit. Tapi masih cukup untuk merabakkan poket aku yang dah mula kering ni...
2. Pertemuan dgn Suzy; Dah jatuh cinta la pulak aku. Kalau dilihat memang sgt2 umph la suzy ni.. Esh, jgn la salah paham... Suzy ni bukan pompuan, cuma short form utk SUZUKI ja...
3. ...merangkap sebab yg amat mendorong, Bunyi; Tgk la pos aku sblm ni....
4. Duit; aku pon sedaq ekonomi dah goyah. Memang boleh nk tagih simpati kat parent ngn abg aku, tp...what's the point of living on ur own? nk gak belajaq erti kehidupan tnpa bergantung kat org tua..

Sebenaqnya aku sayang nk juai. Ya la, dah merata aku p dgn dia. tp, kita kna blajaq melepaskan sesuatu pergi. Walaupun pada ketika post ni ditaip aku still berkira2 nk lepaskan, aku rasa aku akan lepaskan jugak in the end...

Filed under , having  
There was an error in this gadget